Babagan awake dhewe
Produk
Area Bisnis

produk

liyane >>

babagan awake dhewe

Babagan deskripsi pabrik

apa kita nindakake

Derock Linear Actuator Technology Co., Ltd.minangka perusahaan swasta sing pinunjul kanthi pengalaman luwih saka 15 taun sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan aktuator linier, motor DC lan sistem kontrol.Dumunung ing Distrik Guangming Shenzhen sing apik lan ekonomi-cepet tuwuh, lan mung 30 menit drive menyang Bandara Internasional Bao'an Shenzhen, uga cedhak karo sawetara pelabuhan laut, trep banget kanggo transportasi.

liyane >>
Sinau luwih lengkap

Produsen profesional motor DC, aktuator linier lan sistem kontrol.

NAKONI, NYELIDIKI
  • Tim teknik profesional, kanthi kapasitas riset lan pangembangan produk, desain teknik lan uji coba

    Tim R&D profesional

    Tim teknik profesional, kanthi kapasitas riset lan pangembangan produk, desain teknik lan uji coba

  • Peralatan produksi lan deteksi otomatis majeng, nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur lan pangiriman cepet

    Produktivitas Dhuwur & Kualitas Dhuwur

    Peralatan produksi lan deteksi otomatis majeng, nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur lan pangiriman cepet

  • Diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi ISO9001 / ISO13485 / IATF16949, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

    Sertifikasi

    Diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi ISO9001 / ISO13485 / IATF16949, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

Area Bisnis

  • taun pengalaman 15+

    taun pengalaman

  • Pabrik meter persegi 15000

    Pabrik meter persegi

  • Buruh 300

    Buruh

  • Pangiriman cepet dina kanggo produksi massal 20

    Pangiriman cepet dina kanggo produksi massal

  • Paten Nasional 50+

    Paten Nasional

warta

Derock Linear Actuator kanggo aplikasi photovoltaic

Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan teknologi pembangkit tenaga fotovoltaik lan fototermal sing terus-terusan, sistem pelacakan solar saya tambah akeh digunakake ing konstruksi pembangkit listrik.Minangka peralatan tambahan utama sistem pelacakan, aktuator linier nduweni peran penting.Ing...
liyane >>

Kepiye casing aktuator linier mengaruhi kinerja kasebut?

Aktuator linier sing berkualitas tinggi, yaiku bagean internal lan casing, kudu dicetak kanthi standar sing paling dhuwur.Derock, minangka perusahaan benchmarking ing industri, materi, desain lan fungsi saben produk wis bola-bali dites kanggo dangu.Nalika nerangake daya tahan t ...
liyane >>

Apa iku linear actuator?

Pambuka Brief Actuator linear, uga dikenal minangka drive linear, minangka piranti penggerak listrik sing ngowahi gerakan rotasi motor dadi gerakan bolak-balik linier - yaiku gerakan push lan pull.Iku piranti gerakan jinis anyar utamané dumadi saka push rod lan kontrol nglengkapi ...
liyane >>