topbanner

produk

Tegangan Rendah DC Motor Gearbox Motor G08

Katrangan singkat:

  • Gear rasio:1:68
  • Bidang aplikasi:omah pinter,utamané ing headrest sofa, kabinet
  • tembung kunci:Motor DC, motor tegangan rendah, motor sikat, motor dc listrik

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item G08
Tipe Motor Gearbox DC Motor Kab
Tegangan 12V/24VDC
Rasio Gear 1:68
Kacepetan 22-76RPM
Torsi 20-68NM
Opsional Sensor Hall
Sertifikat CE, UL, RoHS
Aplikasi Headrest kanggo sofa

Nggambar

G40008

Aplikasi Produk

Sawetara industri nggunakake produk kita:

omah pinterfitur (dipan bermotor, recliner, amben, TV lift, mbukak jendhela, lemari pawon, lan ventilator pawon);

Perawatan medis(kasur medis, kursi dental, piranti pencitraan, lift pasien, skuter mobilitas, kursi pijet);

Kantor pinter(meja luwes dhuwur, mundhakaken papan putih utawa layar, angkat proyektor);

Otomasi ing Industri(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

cav

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita