topbanner

Kabar

  • Sugeng rawuh ing FMC China 2023 ing Shanghai!

    Kanca-kanca kabeh, Minggu ngarep kita arep menyang Shanghai kanggo rawuh ing FMC China 2023, yen sampeyan uga arep mrana, sugeng rawuh!Nomer stan Derock: N5G21 Wektu: 11-15 Sep.2023 Alamat: Shanghai New International Expo Center (SNIEC) Sampeyan bisa ngeklik link ing ngisor iki kanggo entuk tiket gratis!ngarepake ...
    Waca liyane
  • Derock Linear Actuator kanggo aplikasi photovoltaic

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan teknologi pembangkit tenaga fotovoltaik lan fototermal sing terus-terusan, sistem pelacakan solar saya tambah akeh digunakake ing konstruksi pembangkit listrik.Minangka peralatan tambahan utama sistem pelacakan, aktuator linier nduweni peran penting.Ing...
    Waca liyane
  • Kepiye casing aktuator linier mengaruhi kinerja kasebut?

    Aktuator linier sing berkualitas tinggi, yaiku bagean internal lan casing, kudu dicetak kanthi standar sing paling dhuwur.Derock, minangka perusahaan benchmarking ing industri, materi, desain lan fungsi saben produk wis bola-bali dites kanggo dangu.Nalika nerangake daya tahan t ...
    Waca liyane
  • Apa iku linear actuator?

    Pambuka Brief Actuator linear, uga dikenal minangka drive linear, minangka piranti penggerak listrik sing ngowahi gerakan rotasi motor dadi gerakan bolak-balik linier - yaiku gerakan push lan pull.Iku piranti gerakan jinis anyar utamané dumadi saka push rod lan kontrol nglengkapi ...
    Waca liyane