topbanner

Babagan awake dhewe

babagan

Profil Perusahaan

 

Derock Linear Actuator Technology Co., Ltd.iku sawijining perusahaan pribadi-diduweni pinunjul karoluwih saka 15 taun pengalamansing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan sakaaktuator linear, motor DC lan sistem kontrol.

Dumunung ing Distrik Guangming Shenzhen sing apik lan ekonomi-cepet tuwuh, mung 30 menit drive menyang Bandara Internasional Bao'an Shenzhen, uga cedhak karo sawetara pelabuhan laut, trep banget kanggo transportasi.

Wiwit diadegaké ing2009, Derock wis berkembang kanthi cepet miturut kabijakan produksi "Normalisasi", "Standarisasi", "Refinement", "High-efficiency" lan filosofi perusahaan "oriented people";Saiki kita duwe15000 ㎡ pabrikkaro luwih saka300 buruh.

Produk kita akeh diterapake ing

Sofa bermotor, kursi, amben, angkat TV, buka jendela, lemari pawon, ventilator pawon

Amben medis, kursi dental, peralatan gambar, angkat pasien, skuter mobilitas, kursi pijat

Meja luwes dhuwur, layar utawa papan putih, angkat proyektor

Aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor

Kekuwatan Kita

 

Kita duwe sawetara divisi bisnis:motor sikat, motor tanpa sikat, aktuator linier, cetakan, komponen plastik lan stamping logam, mbentuk rantai pasokan "siji-mandeg", nguatake kontrol kualitas lan nyepetake wektu pangiriman.

Ing taun-taun kepungkur, kita wis fokus ing inovasi teknis lan optimalisasi produk, terus-terusan ngenalake akeh instrumen tes sing tepat kaya tester daya motor, tester presisi gear, tester meshing gear, mesin pangukuran koordinat, beban aktuator linier & tester urip, lan ngimpor otomatis motor maju. baris produksi, kang nyeleh dhasar ngalangi kanggo kita entuk kualitas dhuwur lan nggedhekake pasar.

karodesain diwasa, pasukan technical kuwat, peralatan produksi majeng lan teknologi Manufaktur, layanan sawise-sales banget, kita nyedhiyani layanan siji-paket kalebu consulting teknologi, riset & pangembangan, manufaktur kanggo pelanggan.Sawise pirang-pirang taun tempering ing pasar internasional lan domestik, Derock wis dadi merek apik banget sing kondhang dening para pelanggan, lan produk kita akeh didol ing luar negeri, manggoni pasar paling tengah lan dhuwur ing donya.

Sertifikat

Derockwis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, ISO13485, IATF16949, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

iso9001 20210507-en
iso13485_2020 en
E343440-UL kanggo aktuator linier
CE
2021 rohs_
iso 9001 (3)
ISO 13485_
ul logo_
logo iki
ROHS

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.