topbanner

produk

linear actuator listrik 6000n stroke disesuaikan 24v ditrapake kanggo sofa YLSP14

Katrangan singkat:

  • Daya tekan:6000N maks.
  • Daya tarik:4000N maks.
  • Bidang aplikasi:omah pinter, perawatan medis,utamané ing sofa motorized lan pijet chiar
  • tembung kunci:aktuator linear kanggo sofa listrik, 24vdc kursi kursi listrik bagean, motor gerak linier, aktuator linier bermotor

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSP14
Tipe Motor Disikat Motor DC
Jinis Beban Push / narik
Tegangan 12V/24VDC
Stroke Customized
Kapasitas Muatan 6000N maks.
Ukuran Pemasangan ≥135mm
Limit Ngalih Dibangun ing
Opsional Sensor Hall
Siklus tugas 10% (2 menit kerja terus lan 18 menit mati)
Sertifikat CE, UL, RoHS
Aplikasi sofa bermotor, kursi pijat

Nggambar

P14

Min.soyo tambah dimensi A (retracted dawa) ≥135mm

Maks.soyo tambah dimensi B (dawa lengkap) ≥135mm + stroke

Stroke = BA

Lubang pemasangan: φ8mm, φ10mm


Fitur

Bahan kanggo Gear: Dupont 100P

Slider kanggo stroke: Dupont 100P

Profil paduan aluminium

 

Stabilitas kerja sing apik banget;

Dilengkapi gear resistance nyandhang dhuwur;

Profil aloi aluminium tahan korosi kanthi perawatan anodik;

 

Ana sawetara kemungkinan kacepetan, kiro-kiro saka 5 kanggo 60 mm / s (kacepetan iki nalika ora mbukak; minangka mbukak mundak akeh, kacepetan operasi nyata bakal mboko sithik mudhun);

Macem-macem dawa stroke, saka 25 nganti 800mm;

 

Loro ngalih watesan dibangun ing, lan nalika lever stroke ndemek salah siji saka wong-wong mau, aktuator linear bakal langsung mandheg;

Ngunci otomatis nalika mandheg tanpa sumber daya sing dibutuhake;

 

Kurang gangguan lan konsumsi daya;

Bebas pangopènan;

 

Operasi

Tegangan kerja 12V / 24V DC, disaranake sampeyan milih aktuator linier kanthi voltase operasi 24V kajaba sampeyan mung duwe sumber daya 12V sing kasedhiya;

Nalika aktuator linear disambungake menyang sumber daya DC, rod stroke ngluwihi;nalika daya diuripake bali menyang posisi maju, rod stroke retracts;

Ngalih polaritas sumber daya DC bakal ngowahi arah panggeser stroke.

Aplikasi Produk

Produk kita akeh digunakake ing:

omah pinter(sofa bermotor, kursi, amben, angkat TV, pambuka jendela, lemari pawon, ventilator pawon);

Medicalngrawat(amben medis, kursi dental, peralatan gambar, angkat pasien, skuter mobilitas, kursi pijet);

Pinter okantor(meja luwes dhuwur, layar utawa papan putih lift, proyektor lift);

Otomasi Industri(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

 

cav

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita