topbanner

produk

Beban abot motor dc Listrik 24V 6000N Linear Actuator kanggo Sofa YLSP17

Katrangan singkat:

  • Daya tekan:4000N maks.
  • Daya tarik:4000N maks.
  • Bidang aplikasi:omah pinter,utamané ing amben listrik
  • tembung kunci:adjustable bed linear actuator, listrik bed linear actuator, actuator untuk fungsional bed, sofa bed kursi lifting linear actuator

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSP17
Tipe Motor Disikat Motor DC
Jinis Beban Push / narik
Tegangan 12V/24VDC
Stroke Customized
Kapasitas Muatan 4000N maks.
Ukuran Pemasangan ≥110mm
Limit Ngalih Dibangun ing
Opsional Sensor Hall
Siklus tugas 10% (2 menit kerja terus lan 18 menit mati)
Sertifikat CE, UL, RoHS
Aplikasi kasur listrik

Nggambar

P17

Min.soyo tambah dimensi A (retracted dawa) ≥110mm

Maks.soyo tambah dimensi B (dawa lengkap) ≥110mm + stroke

Stroke = BA


Fitur

Bahan kanggo Gear: Dupont 100P

Slider kanggo stroke: Dupont 100P

Profil paduan aluminium

 

Stabilitas kerja sing apik banget;

Dilengkapi gear resistance nyandhang dhuwur;

Profil aloi aluminium tahan korosi kanthi perawatan anodik;

 

Ana sawetara kemungkinan kacepetan, kiro-kiro saka 5 kanggo 60 mm / s (kacepetan iki nalika ora mbukak; minangka mbukak mundak akeh, kacepetan operasi nyata bakal mboko sithik mudhun);

Macem-macem dawa stroke, saka 25 nganti 800mm;

 

Loro ngalih watesan dibangun ing, lan nalika lever stroke ndemek salah siji saka wong-wong mau, aktuator linear bakal langsung mandheg;

Ngunci otomatis nalika mandheg tanpa sumber daya sing dibutuhake;

 

Kurang gangguan lan konsumsi daya;

Bebas pangopènan;

 

Operasi

Tegangan kerja 12V / 24V DC, disaranake sampeyan milih aktuator linier kanthi voltase operasi 24V kajaba sampeyan mung duwe sumber daya 12V sing kasedhiya;

Nalika aktuator linear disambungake menyang sumber daya DC, rod stroke ngluwihi;nalika daya diuripake bali menyang posisi maju, rod stroke retracts;

Ngalih polaritas sumber daya DC bakal ngowahi arah panggeser stroke.

Aplikasi Produk

Produk kita akeh digunakake ing:

omah pinter(sofa bermotor, kursi, amben, angkat TV, pambuka jendela, lemari pawon, ventilator pawon);

Medicalngrawat(amben medis, kursi dental, peralatan gambar, angkat pasien, skuter mobilitas, kursi pijet);

Pinter okantor(meja luwes dhuwur, layar utawa papan putih lift, proyektor lift);

Otomasi Industri(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

 

cav

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita