topbanner

produk

6000N kualitas dhuwur Electric Linear Actuator ngarep pinter YLSZ01

Katrangan singkat:

  • Daya tekan:6000N maks.
  • Daya tarik:4000N maks.
  • Bidang aplikasi:omah cerdas, perawatan medis, utamane ing sofa bermotor, amben listrik
  • tembung kunci:aktuator linier, aktuator linier furnitur, aktuator linier kanggo amben rumah sakit, aktuator linier sing bisa diatur

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSZ01
Tipe Motor Disikat Motor DC
Jinis Beban Push / narik
Tegangan 12V/24VDC
Stroke Customized
Kapasitas Muatan 6000N maks.
Ukuran Pemasangan ≥145mm + stroke
Limit Ngalih Dibangun ing
Opsional Sensor Hall
Siklus tugas 10% (2 menit kerja terus lan 18 menit mati)
Sertifikat CE, UL, RoHS
Aplikasi sofa motorized, amben listrik

Nggambar

Z01 (2)

Min.dimensi soyo tambah (dawa retracted) ≥145mm + stroke

Maks.dimensi soyo tambah (dawa lengkap) ≥145mm + stroke + stroke

Lubang pemasangan: φ8mm/φ10mm

Fitur

Bisa mbukak, nutup, push, narik, angkat lan mudhun piranti kasebut.Bisa ngganti produk hidrolik lan pneumatik kanggo ngirit konsumsi daya.

 

Bahan omah: PA66

Bahan Gear: Dupont 100P

Stroke lan tabung njaba Bahan: paduan aluminium

 

Desain omah anyar, stabilitas kerja sing dhuwur;

Gear tahan nyandhang kekuatan dhuwur;

Aluminium alloy tabung teleskopik lan tabung njaba karo perawatan anodic, tahan karat;

 

Desain tugas abot, motor DC daya dhuwur;

Dorong sing kuat, nganti 6000N / 600kg / 1300lbs (aktuator linier bisa entuk kapasitas beban maksimal nalika beroperasi ing arah vertikal);

Pilihan kacepetan macem-macem, saka 5mm / s kanggo 60mm / s (Iku kacepetan tanpa mbukak, lan kacepetan kerja nyata bakal mboko sithik mudhun minangka mbukak mundhak.);

Multiple stroke pilihan, saka 25mm kanggo 800mm;

 

Dibangun ing rong watesan switch, linear actuator bakal kanthi otomatis mandheg nalika stroke lever tekan saklar;

Ngunci kanthi otomatis sawise mandheg, lan ora ana sumber daya sing dibutuhake;

 

konsumsi daya kurang lan kurang gangguan;

Bebas pangopènan;

produk kualitas lan layanan kualitas dhuwur;

 

 

Operasi

Tegangan kerja 12V / 24V DC, Kajaba sampeyan mung duwe sumber daya 12V, disaranake sampeyan milih aktuator linier kanthi tegangan kerja 24V;

Nalika aktuator linear disambungake menyang sumber daya DC, rod stroke bakal ngluwihi metu;sawise ngoper daya ing arah mbalikke, rod stroke bakal retract mlebu;

Arah gerakan rod stroke bisa diganti kanthi ngganti polaritas sumber daya DC.

Aplikasi Produk

Produk kita akeh digunakake ing:

omah pinter(sofa bermotor, kursi, amben, angkat TV, pambuka jendela, lemari pawon, ventilator pawon);

Medicalngrawat(amben medis, kursi dental, peralatan gambar, angkat pasien, skuter mobilitas, kursi pijet);

Pinter okantor(meja luwes dhuwur, layar utawa papan putih lift, proyektor lift);

Otomasi Industri(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

应用

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita