topbanner

produk

Electric Lifting Column Telescopic Column kanggo Dhuwur Luwes Tabel YLSL02

Katrangan singkat:

  • Input:100-240VAC
  • Kapasitas beban:800N maks.
  • Bidang aplikasi:kantor pinter,utamané ing dhuwur meja luwes;
  • tembung kunci:meja kolom angkat, kolom angkat listrik, kolom angkat teleskopik, kolom angkat tugas berat

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSL02
Jeneng barang
3-tataran ngangkat kolom
Input 100-240VAC
Kapasitas Muatan 800N maks.
Kacepetan 24 mm/s
Stroke
650 mm
Ukuran Instal (min.) 560 mm
Ukuran Instal (maks.) 1210 mm
rame <55dB
Siklus tugas
2 min.ing / 18 min.mati

Nggambar

S02

Aplikasi Produk

Produk kita akeh digunakake ing:

omah pinter(sofa bermotor, kursi, amben, angkat TV, pambuka jendela, lemari pawon, ventilator pawon);

Perawatan medis(amben medis, kursi dental, peralatan gambar, angkat pasien, skuter mobilitas, kursi pijet);

Kantor pinter(meja luwes dhuwur, layar utawa papan putih lift, proyektor lift);

Otomasi Industri(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

Bisa mbukak, nutup, push, narik, angkat lan mudhun piranti kasebut.Bisa ngganti produk hidrolik lan pneumatik kanggo ngirit konsumsi daya.

cav

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita