topbanner

produk

Controller kanggo Electric Actuator Hand Ngalih Tombol Panel

Katrangan singkat:

  • Pilihan:2/4/6 tombol, nganggo/tanpa USB, nganggo/tanpa cahya
  • Bidang aplikasi:omah pinter,utamané kanggo sofa;
  • tembung kunci:pengontrol kanggo aktuator listrik, saklar tangan, panel tombol

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSH11, YLSH14, YLSH21, YLSH23, YLSH25, YLSH27, YLSH36, YLSH37, YLSH41, YLSH42, YLSH45, YLSH51
Jeneng barang
Handset, panel tombol
Tombol 2/4/6
Pilihan
Port pengisian USB, ringan

Foto

H23 (2)_
H36_
H42_
H14
H25_
H37_
H45_
H21-
H27_
H41_
H51_

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita