topbanner

produk

Heavy Duty Linear Actuator kanggo Motorized Sofa lan TV Lift YLSP01

Katrangan singkat:

  • Daya tekan:6000N maks.
  • Daya tarik:4000N maks.
  • Bidang aplikasi:omah pinter, utamané ing sofa motorized, pijet chiar, angkat TV
  • tembung kunci:aktuator linier kanggo angkat tv, motor linier, aktuator linier tugas berat, aktuator geser linier, aktuator linier furnitur

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSP01
Tipe Motor Disikat Motor DC
Jinis Beban Push / narik
Tegangan 12V/24VDC
Stroke Customized
Kapasitas Muatan 6000N maks.
Ukuran Pemasangan ≥157 mm
Limit Ngalih Dibangun ing
Opsional Sensor Hall
Siklus tugas 10% (2 menit kerja terus lan 18 menit mati)
Sertifikat CE, UL, RoHS
Aplikasi sofa motorized, pijet chiar, TV lift

Nggambar

P01

Min.soyo tambah dimensi A (retracted dawa) ≥157mm

Maks.soyo tambah dimensi B (dawa lengkap) ≥157mm + stroke

Stroke = BA

Lubang pemasangan: φ8mm/φ10mm

Fitur

PA66 digunakake kanggo omah.

Komposisi Gear: Dupont 100P

Dupont 100P stroke panggeser

Profil: paduan aluminium

 

Konsep omah anyar, stabilitas fungsi sing apik;

Gear tahan nganggo kanthi kekuatan dhuwur;

Anodic-dianggep, karat-tahan profil alloy aluminium;

 

A sawetara kemungkinan kacepetan saka 5 mm / s kanggo 60 mm / s (iki kacepetan tanpa mbukak; minangka mbukak mundak akeh, kacepetan kerja nyata bakal saya suda);

Sawetara variasi kanggo dawa stroke, wiwit saka 25mm nganti 800mm;

 

Aktuator linear bakal mandheg kanthi otomatis nalika lever stroke tekan salah siji saka rong switch watesan sing dibangun;

Ngunci kanthi otomatis sawise mandheg lan ora mbutuhake sumber daya;

 

Tingkat gangguan sing sithik lan panggunaan daya minimal;

Bebas pangopènan;

Produk lan layanan saka kaliber paling dhuwur;

Operasi

12V / 24V DC digunakake kanggo karya, nggunakake actuator linear karo voltase operasi 24V kajaba sampeyan mung duwe sumber daya 12V kasedhiya, minangka menehi saran;

Rod stroke saka actuator linear bakal nggedhekake metu nalika disambungake menyang sumber daya DC;rod stroke bakal retract mlebu nalika daya diuripake maneh.

Kanthi ngganti polaritas sumber daya DC, arah panggeser stroke bisa diowahi.

Aplikasi Produk

Barang kita asring digunakake ing:

omah pinterFitur kalebu angkat TV, pambuka jendela, sofa bermotor, kursi, amben, lan lemari pawon lan ventilator pawon.

Ketentuan sakalayanan medis(kasur medis, kursi dental, piranti pencitraan, lift pasien, skuter mobilitas, lan kursi pijet);

Papan kerja sing cerdas(meja sing bisa diatur kanthi dhuwur, angkat kanggo layar utawa papan tulis, angkat kanggo proyektor);

Otomasi Bisnis(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

cav

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita