topbanner

produk

Electric Linear Actuator 12/24V kanggo Sofa Ngarep Aplikasi YLSP10

Katrangan singkat:

  • Daya tekan:2000N maks.
  • Daya tarik:2000N maks.
  • Bidang aplikasi:omah pinter,utamané ing sofa motorized
  • tembung kunci:aktuator linear kanggo sofa listrik, motorized sofa linear actuator

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSP10
Tipe Motor Disikat Motor DC
Jinis Beban Push / narik
Tegangan 12V/24VDC
Stroke Customized
Kapasitas Muatan 2000N maks.
Ukuran Pemasangan ≥100mm
Limit Ngalih Dibangun ing
Opsional Sensor Hall
Siklus tugas 10% (2 menit kerja terus lan 18 menit mati)
Sertifikat CE, UL, RoHS
Aplikasi sofa bermotor

Nggambar

P10

Min.soyo tambah dimensi A (retracted dawa) ≥100mm

Maks.soyo tambah dimensi B (dawa lengkap) ≥100mm + stroke

Stroke = BA


Fitur

Bahan kanggo Gear: Dupont 100P

Slider kanggo stroke: Dupont 100P

Profil paduan aluminium

 

Stabilitas kerja sing apik banget;

Dilengkapi gear resistance nyandhang dhuwur;

Profil aloi aluminium tahan korosi kanthi perawatan anodik;

 

Ana sawetara kemungkinan kacepetan, kiro-kiro saka 5 kanggo 60 mm / s (kacepetan iki nalika ora mbukak; minangka mbukak mundak akeh, kacepetan operasi nyata bakal mboko sithik mudhun);

Macem-macem dawa stroke, saka 25 nganti 800mm;

 

Loro ngalih watesan dibangun ing, lan nalika lever stroke ndemek salah siji saka wong-wong mau, aktuator linear bakal langsung mandheg;

Ngunci otomatis nalika mandheg tanpa sumber daya sing dibutuhake;

 

Kurang gangguan lan konsumsi daya;

Bebas pangopènan;

 

Operasi

Tegangan kerja 12V / 24V DC, disaranake sampeyan milih aktuator linier kanthi voltase operasi 24V kajaba sampeyan mung duwe sumber daya 12V sing kasedhiya;

Nalika aktuator linear disambungake menyang sumber daya DC, rod stroke ngluwihi;nalika daya diuripake bali menyang posisi maju, rod stroke retracts;

Ngalih polaritas sumber daya DC bakal ngowahi arah panggeser stroke.

Aplikasi Produk

Produk kita akeh digunakake ing:

omah pinter(sofa bermotor, kursi, amben, angkat TV, pambuka jendela, lemari pawon, ventilator pawon);

Medicalngrawat(amben medis, kursi dental, peralatan gambar, angkat pasien, skuter mobilitas, kursi pijet);

Pinter okantor(meja luwes dhuwur, layar utawa papan putih lift, proyektor lift);

Otomasi Industri(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

 

cav

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita