topbanner

produk

Kursi kursi sofa aktuator linier listrik YLSZ17

Katrangan singkat:

  • Daya tekan:4000N maks.
  • Daya tarik:4000N maks.
  • Bidang aplikasi:omah pinter, utamané ing sofa motorized, kursi recliner
  • tembung kunci:aktuator linear;aktuator linier furnitur;motor gerakan linear;actuator linear kanggo bagean kursi recliner

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Nomer Item YLSZ17
Tipe Motor Disikat Motor DC
Jinis Beban Push / narik
Tegangan 12V/24VDC
Stroke Customized
Kapasitas Muatan 4000N maks.
Ukuran Pemasangan ≥132mm + stroke
Limit Ngalih Dibangun ing
Opsional Sensor Hall
Siklus tugas 10% (2 menit kerja terus lan 18 menit mati)
Sertifikat CE, UL, RoHS
Aplikasi sofa bermotor, kursi kursi

Nggambar

Min

Min.dimensi soyo tambah (dawa retracted) ≥132mm + stroke

Maks.dimensi soyo tambah (dawa lengkap) ≥132mm + stroke + stroke

Lubang pemasangan: φ8mm/φ10mm

Fitur

Bahan omah: PA66

Bahan Gear: Dupont 100P

Stroke lan tabung njaba Bahan: paduan aluminium

 

Desain omah anyar, stabilitas kerja sing dhuwur;

Gear tahan nyandhang kekuatan dhuwur;

Aluminium alloy tabung teleskopik lan tabung njaba karo perawatan anodic, tahan karat;

 

Desain tugas abot, motor DC daya dhuwur;

Dorong sing kuat, nganti 4000N / 400kg / 900lbs (aktuator linier bisa entuk kapasitas beban maksimal nalika beroperasi ing arah vertikal);

Pilihan kacepetan macem-macem, saka 5mm / s kanggo 60mm / s (Iku kacepetan tanpa mbukak, lan kacepetan kerja nyata bakal mboko sithik mudhun minangka mbukak mundhak.);

Multiple stroke pilihan, saka 25mm kanggo 800mm;

 

Dibangun ing rong watesan switch, linear actuator bakal kanthi otomatis mandheg nalika stroke rod tekan saklar;

Ngunci kanthi otomatis sawise mandheg, lan ora ana sumber daya sing dibutuhake;

 

konsumsi daya kurang lan kurang gangguan;

Bebas pangopènan;

produk kualitas lan layanan kualitas dhuwur;

Operasi

Tegangan kerja 12V / 24V DC, Kajaba sampeyan mung duwe sumber daya 12V, disaranake sampeyan milih aktuator linier kanthi tegangan kerja 24V;

Nalika aktuator linear disambungake menyang sumber daya DC, rod stroke bakal ngluwihi metu;sawise ngoper daya ing arah mbalikke, rod stroke bakal retract mlebu;

Arah gerakan rod stroke bisa diganti kanthi ngganti polaritas sumber daya DC.

Aplikasi Produk

Produk kita akeh digunakake ing:

omah pinter(sofa bermotor, kursi, amben, angkat TV, pambuka jendela, lemari pawon, ventilator pawon);

Medicalngrawat(amben medis, kursi dental, peralatan gambar, angkat pasien, skuter mobilitas, kursi pijet);

Pinter okantor(meja luwes dhuwur, layar utawa papan putih lift, proyektor lift);

Otomasi Industri(aplikasi fotovoltaik, kursi mobil bermotor)

应用

Sertifikat

Derock wis diidentifikasi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 & ISO13485, produk entuk sertifikat internasional kaya UL, CE, lan entuk akeh paten penemuan nasional.

CE (2)
CE (3)
CE (5)
CE (1)
CE (4)

Pameran

/kabar/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita