topbanner

warta

Kepiye casing aktuator linier mengaruhi kinerja kasebut?

Aktuator linier sing berkualitas tinggi, yaiku bagean internal lan casing, kudu dicetak kanthi standar sing paling dhuwur.Derock, minangka perusahaan benchmarking ing industri, materi, desain lan fungsi saben produk wis bola-bali dites kanggo dangu.

Nalika nerangake kekiatan aktuator linier, struktur casing aktuator duwe pengaruh sing penting.Casing saka aktuator linier biasane kasusun saka rong cangkang sing dipasang ing saubengé komponen njero aktuator, biasane digawe saka plastik utawa aluminium.Senajan actuator linear karo casing plastik utamané digunakake ing jero ruangan, iku uga cocok kanggo sawetara saka sudhut aplikasi.Nanging kanthi fluktuasi suhu sing kerep, plastik bisa dadi longgar, lan proteksi ngleboke aktuator linier bisa dadi saya suwe, ing kasus iki, aluminium minangka pilihan sing luwih apik, amarga casing aluminium bisa nahan bentuke nalika suhu fluktuasi, cahya. kanggo bahan kimia utawa lingkungan atos, lan tingkat pangayoman IP sawijining ora suda liwat wektu.Casing aluminium mbantu nglindhungi aktuator linier saka lingkungan sing atos kayata owah-owahan suhu, bahan kimia, kekuatan lan geter.

Casing aluminium Derock wis corroded kanggo tahan nganti 500 jam semprotan uyah lan macem-macem tes lingkungan atos wajib liyane.Ing sawetara kasus, nalika aktuator linear teka menyang kontak karo karat kuwat utawa uap banyu, iku isih bisa operate sampurna tanpa kena pengaruh.

Lan kanggo lingkungan khusus sing penting banget kebersihan, kayata pawon, segel silikon bisa dipilih kanggo aktuator linier supaya bakteri ora nglumpukake ing permukaan sing mulus saka rod utawa ing segel.

Dina iki, iki minangka introduksi ringkes babagan casing lan kinerja aktuator linier listrik.Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kawruh actuator linear, hubungi kita kanggo komunikasi lan diskusi.


Wektu kirim: Jan-28-2023